Toon beoordeling voor
219 commentaren van in totaal 219 beoordelingen

Service

9

Twan Verbeek (Veldhoven) 08/07/2019

De zaak ziet er keurig netjes verzorgd uit. Bij binnenkomst wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan door het personeel. Zijn er eventuele vragen of problemen dan worden deze snel en netjes afgehandeld.Onze bijzondere waardering gaat uit naar de zeer vriendelijke verkoper, met name zijn no nonsens karakter spreekt ons erg aan. Met als klap op de vuurpijl zijn persoonlijke sneak preview filmpje de dag voor aflevering, in één woord klasse.Op de dag van levering zijn we keurig netjes thuis in stijl opgehaald in een Lexus LS500h.Bij aankomst stond de auto natuurlijk te glimmen in de speciale afleverruimte. Er werd alle tijd genomen om de vele functie uit te leggen en te configureren denk daarbij aan het stoelgeheugen, koppelen van de telefoon, navigatie etc. Pas als de klant helemaal tevreden is, gaat de deur open om vervolgens met je nieuwe aanwinst weg te rijden en te gaan genieten van al dit moois.

Service

10

Paul Barten (Vorstenbosch) 04/07/2019

Vriendelijk, kundig en gedreven personeel die de klant op de eerste plaats zet.

Service

10

ralph keijzers (beers) 28/06/2019

Ik ben echt super geholpen!!! ook was het zeer leuk om een dag voor de levering een filmpje te ontvangen waar de auto al op stond.

Service

10

René Schoenmakers (Kaatsheuvel ) 19/06/2019

Lexus zoals Lexus bedoeld is.Plezierige ontzorging door de mdewerkers. Glimliachend vertel ik over mijn ervaringen met Lexus Eindhoven; zo moet het!

Service

9

Frank van Zutphen 14/06/2019

Vriendelijk bedrijf. Duidelijke uitleg over onderhoud en reparaties.

Service

10

Jack van Gils 05/06/2019

De manier waarop ik ben geholpen is echt van uitzonderlijke klasse. Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Ik ben heel erg goed geholpen in het maken van mijn keuze.

Service

9

Hans van Steenhuijsen (Eindhoven) 24/05/2019

Klantvriendelijk, goede service en afspraak is afspraak. Kosten voor een premium merk niet duur. Kortom een tevreden Lexus rijder.RX 350.

Service

8

C Boerlage 22/05/2019

Zeer prettige, persoonlijke service en een ongedwongen sfeer. Kosten zijn daarnaast erg inzichtelijk.

Service

10

Mevr.W Fokkema (s,Hertogenbosch) 08/05/2019

Zeer vriendelijk en deskundig

Service

10

Przemyslaw Ziopaja (Eindhoven) 08/05/2019

kwaliteit, vriendelijk personeel, altijd alles op tijd

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.