Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
121 commentaren van in totaal 121 beoordelingen

Service

8

Dhr. Frey 18/04/2018

Klantgerichte en correcte behandeling/afhandeling van de gemaakte afspraken omtrent onderhoud of reparatie.

Service

8

Frank van de Ven (Eindhoven ) 12/04/2018

Ben nog maar 2 keer geweest beide keren ben ik goed geholpen

Service

10

Rob Roelink (Best) 12/04/2018

Vriendelijk, attenderen op zaken, uitvoeren van de opdracht en voor de prijs die is overeengekomen. Kortom, wat wil je als klant nog meer.

Service

10

J.v.d.Berg (Venlo) 09/04/2018

Een uitstekende service uitgevoerd door vakkundige vriendelijke mensen !

Service

8

Dhr Langewouters 29/03/2018

Prima nette behandeling

Service

9

Gé Peters (Oisterwijk) 29/03/2018

alles volgens afspraak en overleg , ook nog keurig schoon terug. dank U. Jammer van de vettige ramen na de wasbeurt .

Service

10

Hans Geerlings (BOXTEL) 28/03/2018

Ik word deskundig geholpen en gastvrij ontvangen zodat het wachten op de onderhoudsbeurt geen straf is, in tegendeel!

Verkoop

9

cgj linssen (baexem) 14/03/2018

daar ik zeer tevreden ben

Service

9

M groeneweg (Eindhoven) 07/03/2018

Klantvriendelijkheid en service

Service

9

Mw. Vlemmings (Eindhoven) 07/03/2018

Een op een contact in de showroom is zeer goed. Telefonisch contact kan wat beter. Eenmalig contact met de werkplaats was erg prettig. Mensen zijn deskundig en vriendelijk. Nooit opdringerig. Mijn probleem wordt altijd goed en zo snel mogelijk opgelost. Bovendien voel ik me als vrouwelijke klant serieus genomen, dat kan ik lang niet zeggen van alle dealers waar ik geweest ben toen ik een auto (nog geen bepaald merk in gedachten) ging kopen. Wél bij de Lexus dealers. En bij VW.

Toon meer