Toon beoordeling voor
246 commentaren van in totaal 246 beoordelingen

Verkoop

10

Th. Lecluse (Arcen ) 19/11/2019

Zeer correcte bediening en uitleg over de modellen.

Service

10

Ad Loos (Riethoven ) 08/11/2019

Ik heb ten opzichte van andere merken auto's die ik gereden heb het meeste vertrouwen in garage Lexus. En hoe komt dat? Er zijn altijd twee monteurs aan mijn auto bezig die elkaar ook controleren op hun werkzaamheden. Dat geeft mij meer vertrouwen dat er niets vergeten wordt. In andere merken garages is dit niet zo. Als ik de auto ophaal klopt alles en hoef ik niet bang te zijn dat er iets vergeten is.

Service

8

D (M) 07/11/2019

Tevreden maar vind het raar dat een grote beurt binnen zo'n korte tijd klaar is hierbij heb ik de twijfels of het wel goed gedaan is.

Service

10

Jac Hilt (Eindhoven) 07/11/2019

Uiterst bekwame, vriendelijke en hulpvaardige dealer die meer dan het nodige heeft gedaan om mij te helpen.

Service

10

Leon Wevers 05/11/2019

Service topAccuratesse topSchone auto na onderhoudsbeurt topOp tijd geholpen topCappuccino top :-)

Service

10

DHR. a.KOLSTER (vught) 23/10/2019

Alles volgens afspraak zowel tijd als service.

Service

8

dhr Diedering 23/10/2019

Vriendelijk, professioneel. Voel mij, op mijn gemak bij een bezoek aan deze dealer.

Service

10

Maarten Vreeburg (Culemborg) 23/10/2019

Zoals altijd meer dan tevreden over de auto, het onderhoud en de service van de Lexus dealer.

Service

10

Richard Paulissen 23/10/2019

Deskundigheid, klantvriendelijkheid op topniveau, zoals iedere autoliefhebber zich dat wenst. Daarnaast is de integriteit opvallend t.o.v. andere garagisten; aandacht vestigen op de te verwachten toekomstige reparaties maar ook duidelijk aangeven dat dat nog niet direct noodzakelijk is en waarom. Kortom top!

Service

9

van den Berg (Someren) 23/10/2019

Alles goed

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.