Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
163 commentaren van in totaal 163 beoordelingen

Service

9

Stephan David (Tilburg) 21/09/2018

Ondanks dat ik mijn auto elders gekocht heb,wordt ik hier op zeer fijne manier ontvangen en proberen ze met je mee te denken.

Service

9

Joost Goedhart (Helmond) 19/09/2018

Lexus Eindhoven is een prima garage en dealer van een sterk merk.Er wordt met oog voor detail en persoonlijke aspecten en ervaringen rekening gehouden.Dat heb ik al zo'n 12 jaren mogen ervaren.

Service

10

Fokkema (s,Hertogenbosch) 17/09/2018

Prima service

Service

10

Toon Spaninks (Diessen) 13/09/2018

Altijd prettige ontvangst en goede en snelle dienstverlening. Krijg van de receptiemedewerkers en de verkoper ook ongevraagd goede tips.

Service

9

Urmila Bansradj (Venray) 13/09/2018

Naar tevredenheid geholpen door **** klantvriendelijk en een goede uitleg op vragen

Service

10

F.R. Soutendijk (Nuenen) 06/09/2018

Een geweldige auto van een goed georganiseerd bedrijf, waar service en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn.

Service

9

A.J.M.M.van Mierlo (Valkenswaard) 05/09/2018

Dat het auto alarm na 5 jaar voor het eerst getest is

Service

7

A.Tempelaars (Helmond ) 05/09/2018

Ze geven mij niet het gevoel dat ze blij zijn met mij als klant. Afgelopen jaar al een paar keer aangegeven dat ik op zoek ben naar en nieuwe auto. Maar als ik tijdens het wachten door de showroom loopt is er niet 1 verkoper die zijn kantoor verlaat.

Verkoop

10

Marc Meijer (Eindhoven) 05/09/2018

Top garage! Prima klantbenadering en service.

Service

10

P. Saes (Someren) 29/08/2018

alles perfect geregeld en fijn personeel.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.