Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Toon beoordeling voor
177 commentaren van in totaal 177 beoordelingen

Service

8

Traa (Leende) 14/11/2018

Vriendelijke medewerkers, snelle hulp, goede service.

Service

10

Ad Loos 09/11/2018

Louwman en Parqui vroeg mij deze notitie nog eens extra naar Lexus Eindhoven te sturen dus zie hieronder :Ik word altijd netjes geholpen. Afspraken worden nagekomen ( huurauto e.d. ) en iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk word ik in de watten gelegd met een kopje koffie met een bonbonnetje.Daar staat ook een prijskaartje tegenover maar het vertrouwen dat ik in uw garage heb is vele malen belangrijker voor mij. Voor mij geldt de Kwaliteit en dat is het prijskaartje dubbel en dik waard. Gemotiveerde Ervaren Technici werken aan de auto's van Lexus en dat geeft VERTROUWEN. (desnoods met z'n tweeën om elkaar te controleren) Lexus kan het zich ook niet anders permitteren/veroorloven. Vertrouwen in diverse andere merken auto garages heb ik niet meer zo. Stagiaires die het alleen op moeten knappen omdat er geen tijd is voor begeleiding en controle en ik word dan enkele dagen nadien gebeld of ik misschien de oliepijlstok MIS want die lag nog op de werktafel in de garage, die was nog over. En Daarom rijdt ik een Lexus.

Service

10

Dhr. Kuijstermans 09/11/2018

Keurige afhandeling. Prima service. Zeer net bedrijf met heel vriendelijke mensen in dienst.

Service

10

Leo van den Hurk 09/11/2018

Altijd vriendelijke ontvangst, goede uitleg en goede service.

Verkoop

10

M.J. van Batenburg (Eindhoven) 09/11/2018

Van begin (keuze maken) tot eind (uiteindelijke aflevering van de auto) perfect geholpen.Goed op de hoogte gehouden in de tussentijd, keurig aan alle afspraken gehouden en de verkoper was professioneel, kwaliteitsbewust en een prettig persoon in de communicatie.

Verkoop

10

Christ 29/10/2018

Lexus Eindhoven heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en dat ervaar je zodra je de eerste voet over de drempel zet. Een showroom die klasse uitstraalt, vriendelijk en bekwaam personeel en alles tot in de puntjes verzorgt. Kortom: zoals het hoort!

Service

9

Dhr.A.Kolster (Vught) 29/10/2018

Goed geregeld, stipt op tijd. Prettig personeel. Uitloop vanwege extra werk opgevangen met een ruil wagen.

Service

9

Mevrouw Ros (Eindhoven) 29/10/2018

goede dealer erg goede service

Service

9

Paul Meijs (Eijsden) 29/10/2018

Uitstekende dienstverlening door vriendelijke medewerkers. Ook de auto bevalt uitstekend. Ben een echte Lexus-fan inmiddels.

Service

9

Peter van Eijndhoven (Eindhoven) 29/10/2018

Bijn alles is in orde. Goede koffie. Vriendelijke mensen. Goede service.

Toon meer

Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.