Toon beoordeling voor
197 commentaren van in totaal 197 beoordelingen

Service

10

Joop Sistermans 13/03/2019

Al vele jaren kom ik met mijn bij Lexus Eindhoven gekochte auto's bij de servicemensen daar. Ik ben altijd naar volle tevredenheid bediend. We verhuizen nu naar Curaçao. De Lexus 450 RX gaat mee. Ik hoop daar eenzelfde serviceniveau te vinden bij de Lexusdealer in Willemstad. Lexus Eindhoven is wat mij betreft de standaard.

Verkoop

10

Mw. Vlemmings 20/02/2019

Vriendelijk, goede service, er wordt goed geluisterd en gehandeld naar wat ik vraag.

Service

8

Daniel (Eindhoven) 13/02/2019

Goede service, klantvriendelijk, goede communicatie per email of telefonisch

Service

10

Lenard Robben (Oisterwijk) 13/02/2019

Wachttijd minder als 1 uur monteurs samen gewerkt. Geweldig

Service

8

Roel Steenhuis (Altforst) 13/02/2019

Buitengewoon vriendelijk en correct personeel met een groot compliment voor de chef werkplaats

Service

9

Jan liebreks 06/02/2019

Zeer tevreden.

Service

10

Chris (Budel) 01/02/2019

Perfecte service!

Service

10

Dhr. G.C van Winkoop (Apeldoorn) 01/02/2019

Ik ben klant in Amersfoort maar ga regelmatig via vliegveld Eindhoven naar verschillende bestemmingen.Ik maak gebruik van de RED CARPET SERVICE van Lexus en soms ook een beurt als die er aan toe is.De service is altijd perfect brengen en halen mooi op tijd en een schone auto terug.

Service

9

Mevr. Hogeboom (Kerkdriel) 01/02/2019

Goede service, pechhulp en haal en brengservice.Alleen jammer als er in 't weekend iets is dat men niet terecht kan omdat er niemand is in de werkplaats.

Service

10

M stamps (Best) 16/01/2019

Zeer vriendelijk en gastvrije mensen

Toon meer

Beoordelingen

BEOORDELINGEN

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Lexus Nederland. De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.


Lexus Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.